Mengenai KAMI

Efkeyo Sdn Bhd
Mengenai Kami

Nak Tahu Lebih

Sedia untuk melihat dunia dengan ketajaman yang sempurna? Jangan tunggu lagi! Pasukan penjagaan mata pakar kami sedia membantu anda. Sedia untuk melihat dunia dengan ketajaman yang sempurna? Jangan tunggu lagi! Pasukan penjagaan mata pakar kami sedia membantu anda.
Efkeyo

Farawahida Kasmira

Efkeyo adalah salah sebuah syarikat yang terlibat dalam bidang perniagaan optometrist. Ia telah ditubuhkan pada 07 Februari 2014 dan di asaskan oleh Puan Farawahida Kasmira selaku Ketua Pegawai Eksekutif (CEO). Dengan pengalaman beliau dalam pemasaran dalam talian lebih 19 tahun, perniagaan ini diwujudkan atas dasar perjuangan Farawahida Kasmira untuk bantu lebih ramai pengguna spek mata yang mempunyai masalah mata di Malaysia.
Puan Fara mempunyai kelulusan peringkat Ijazah Sarjana Muda Optometri, UKM dan Ijazah Sarjana (), UKM. Pengalamannya selama 15 Tahun berkhidmat bersama Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM sebagai Pengawai Optometri. Bidang perniagaan yang diceburinya sekarang adalah asbab apabila beliau diuji dengan kesakitan sehingga terpaksa melepaskan jawatan di KKM.
Vision
Mata adalah tingkap kepada duniamu.
Jaga mata anda maka pemandangan akan sentiasa indah
Mision
Mata adalah tingkap kepada duniamu.
Jaga mata anda maka pemandangan akan sentiasa indah
Efkeyo Sdn Bhd

Credible And Trusted

Registered Optometrist, Bumiputra Muslim, UKM & IIUM graduates

Kepakaran kami adalah membantu orang ‘BUTA’ akibat RABUN dengan CERMIN MATA agar mereka dapat ‘serve back’ kepada diri sendiri, keluarga & masyarakat and finally say YES, I am worth it & deserve to live happily.
Appreciation

Our Certificates & Appreciation

Telah diperakui Sistem Pengurusan Kualiti ISO 9001:2015 Efkeyo Sdn Bhd komited untuk menyediakan dan memberikan Program Latihan dan Perundingan Pemasaran Digital yang berkualiti dalam membantu usahawan dan perniagaan menggunakan sepenuh potensi pasaran secara dalam talian (online) bagi meningkat hasil jualan yang cemerlang dan sentiasa memenuhi keperluan pelanggan melalui penambahbaikan secara berterusan. Momentum Internet juga telah berdaftar dengan Human Resource Development Fund (HRDF) bagi memudahkan syarikat perniagaan di Malaysia dapatkan latihan daripada Momentum Internet untuk kuasai teknik pemasaran dalam talian.
Shopping Cart
Scroll to Top